TYP: šumivé biele víno.
ODRODA: Glera (90-95%), Chardonnay (5-10%), v závislosti od roka.
VÝROBNÁ OBLASŤ: homonymná vinohradnícka spoločnosť "Cuc" vo veci Bianche v meste Susegana (TV).
EXPOZÍCIA: juhozápad.
HARVEST: ručná úroda hrozna v druhej polovici septembra.
WINEMAKING: drvenie a mäkké lisovanie hrozna, kvasenie pri kontrolovanej teplote.
POVRCH: podľa talianskej metódy, s druhou fermentáciou v autokláve počas približne 60 dní pri konštantnej teplote 16 až 18 ° C, po ktorej nasleduje filtrácia a stabilizácia za studena.
LYŽOVANIE: pri izobarickom tlaku, po sterilnej filtrácii šumivého vína.
KOMBINÁCIE: vynikajúce ako aperitív, môže sa podávať aj počas jedla s ľahkými a jemnými jedlami.
TEPLOTA PRI SLEDOVANÍ : 8 ° C
OBSAH ALKOHOLU: 11,5%
VOĽNÝ NÁPOJ: 10 g / l
KYSELINA: 6,5 g / l
(we reserve the right to change the description and specifications without prior notice)
 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies. More information can be found here.