• LOGO
  • Kontaktujte nás
    0905 747 109
    0907 378 807
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
5/5
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
šumivé víno biele sladké

VÝROBNÁ OBLASŤ
Farma Val de Brun.
Vinice: sú orientované na sever-juh a západ-východ s asi 4 000/4 500 vinicami na hektár, ktoré sú v priemere staré asi 8/12 rokov.
Priemerná produkcia: 3/4 kg na vinič, čo zodpovedá 120/130 q. na hektár.
Odroda: aromatické odrody typická pre provinciu Treviso.
Technika pestovania: Sylvoz.

TECHNOLÓGIA
Hrozno sa zberá ručne v septembri a potom sa mäkko lisuje. Šupky sa potom podrobia krátkej macerácii za studena a mušt sa musí staticky napnúť. Primárne kvasenie muštu prebieha v oceľových nádržiach pri teplote 18/19 ° C s vybranými kvasinkami. Nové víno sa potom uchováva na ušľachtilých kaloch niekoľko týždňov. Potom odstránenie peny trvá 20/25 dní pri 18 ° C. Potom sa šumivé víno uchováva na kaloch niekoľko týždňov. Potom sa kyselina vínna stabilizuje a sekt sa plní do fliaš. Konečné starnutie vo fľaši.

ORGANOLEPTICKÉ CHARAKTERISTIKY
Perlage: veľmi jemný a vytrvalý.
Farba: slamovo žltá so zelenkastými odleskami.
Kytica: éterická, jemná a veľmi charakteristická kvôli synergii medzi odrodovým parfumom a kvasinkami. Jasne rezaná aróma.
Chuť: plná, harmonická, suchá.

CHEMICKÉ CHARAKTERISTIKY
Obsah alkoholu,% obj. 10,50 - 11,50
Cukry, g / l 22,00 - 23,00 hod
Celková kyslosť, g / l 5,50 - 6,50

TEPLOTA NA PODÁVANIE
5 - 6 ° C

(Vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac info tu:
Súhlasím