VÝROBNÉ OBLASTI : Získané z hrozna pestovaného v slnečných kopcoch Val de Brun Estate.
Vinohrady: 10/15 rokov. Priemerná produkcia: 80/90 q / hektár. Odroda hrozna: aromatická odroda typická pre Treviso provincie.
Technika pestovania: Sylvoz.
TECHNOLOGY : Samostatne fermentované červené hrozno s krátkou maceráciou časom da vínu jeho osobitnú farbu a typický timbre tak vyhľadávaní výrobcami "klasických" šumivých vín s osobitnú arómu a plnú telesnosť.
Hrubé a prísne šampanovanie základného vína pri nízkej teplote počas 20/30 dní generuje vyvážené, jemné a kompletné víno.
ORGANOLEPTICKÉ CHARAKTERISTIKY
Perlenie : jemné s jasnými priehľadnými fóliami, s a jemná rubínovo červená farba.
Farba: jemná ružová.
Vôňa: jemná, sugestívna, s náznakmi čerstvého ovocia a biele kvety.
Chuť: suchá, plná, živá, harmonická a jemná aromatický.
CHEMICKÉ CHARAKTERISTIKY
Obsah alkoholu,% obj. 10.50 až 11.50
Cukor, g / l 17.00 - 18.00
Celková kyslosť, g / l 5,50 - 6,50