• LOGO
  • Kontaktujte nás
    0905 747 109
    0907 378 807
  • Môj profil
  • je prázdny
    za 0.00 €
5/5
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
šumivé víno biele suché

VÝROBNÁ OBLASŤ
Na farme Astoria v kopcoch asi 150 m. nad morskou hladinou. 

Vinice: východo-západne orientované vinice s asi 4 000 zásobami na hektár; 16-ročná liana.

Priemerná produkcia: 3/4 kg na každú populáciu, čo zodpovedá 110/120 metrických centov na hektár.
Odroda hrozna: Glera.
Technika pestovania: Sylvoz.

TECHNOLÓGIA
Pre toto Cuvée sa vyberajú iba tie najlepšie strapce, ktoré sa v septembri, keď sú zrelé, ručne zbierajú v košoch; potom sa hrozno vylupuje a niekoľko hodín fermentuje pri teplote 8/10 ° C (kryo-namáčanie) priamo v lise v prostredí bez kyslíka. Potom dôjde k mäkkému stlačeniu a statickej dekantácii muštu. Jeho primárna fermentácia prebieha v oceľových nádobách s teplotou 16 ° C s vybranými pôvodnými kvasinkami. Nové víno zbavené najdrsnejších zvyškov sa uchováva so sladkými zvyškami a nechá sa 2/3 týždne na kvasniciach; po vyjasnení sa naleje do autoklávu, kde sa penenie uskutočňuje pri 16/18 ° C, čo trvá približne 20/25 dní. Potom niekoľko týždňov podlieha ďalšiemu zušľachťovaniu kvasiniek. Plnenie do fliaš a odpočinok vo fľaši po dobu najmenej 1 - 2 mesiacov uzatvára cyklus.

ORGANOLEPTICKÉ CHARAKTERISTIKY
Perlage: jemný, elegantný a vytrvalý.
Farba: bledá slamovožltá so zelenkastými odleskami.
Kytica: intenzívna, čistá, ovocná a typická pre odrodu viniča.
Chuť: suchá, plná, slaná a harmonická.

CHEMICKÉ CHARAKTERISTIKY
Obsah alkoholu,% obj. 11.00 - 12.00 hod
Cukry, g / l 10,00 - 11,00
Celková kyslosť, g / l 5,50 - 6,50

TEPLOTA NA PODÁVANIE
5 - 6 ° C

(Vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac info tu:
Súhlasím